2016. december 7.

Mozik-színház-mozi

Annyi élmény ért mostanában székekben ülve,  hogy írni szerettem volna róluk. Azaz gondolatban.  Mert egyébként nem foglalkozom mostanában a bloggal. Annyu minden más van mostanában ,  hogy nincs kedvem gép előtt lenni.  Eztis telefonon írom.
Szóval,  az összefüggések, amiket belemagyaráztam.
Első film: Érkezés. Scifi földönkívüliekkel,  de van mondanivaló,  érdekes,  olyan E. T. hangulatom volt közben. Szomorkásan keserédes. Te mit tennél?
Második film: Legendás állatok és......
Ugye,  ezek is "földönkívüliek".  Legendás állatok Amerikában,  a magnixekkel,  a leváltott aurorral,  mindenféle cuki lénnyel. Legendás lénnyel.
Harmadik film: A szobalány. Hát,  na!  Vajon itt mi az összefüggés? - Én éreztem magam nem odavalónak,  földönkívülinek,  a nézőtéren. :)  Nagyon nem én voltam a célcsoport.  Hősként végignéztem,  bár volt pár perc,  amikor azt a beteg embert és  a dolgait nem voltam hajlandó.. Fülemet befogtam,  szememet becsuktam.  Waaaá, egy hős voltam!
Negyedik, egy színház : Prostitúció. Összefüggés: a téma a szobalánnyal.
A színház tényleg jó volt.  Egész jól láttam,  pedig a kinézett helyemet egy tized masodperccel nyúlta le egy csaj.  Négy rövid jelenet,  mindnek köze a szexualitáshoz,  a társadalmi problémákhoz. Mindenképpen elgondolkodtató volt.  A harmadik jelenet szíven ütött,  alig vártam,  hogy vége legyen!
Ötödik,  film: Szövetségesek.  Összefüggés.. Találhatok a szerelemben,  a kapcsolatokban,  az egymásra utaltságban,  a kihasználásban.

Most pedig hallgatok egy kis karácsonyi muzsikát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...