2016. december 22.

Adventi időszak

Nem volt kedvem írni mostanában.  Azaz,  szerintem lett volna kedvem ,  de ráfordítható időm nem volt. Mindig más volt a fontosabb.  Olykor a tennivalók,  olykor a pihenés,  olykor más. 

Keveset olvastam:
Harry Potter 8: hiperszuperfantasztikus.  És tisztára úgy  éreztem,  lehet benne még valami . . . egy 9. kötet! 
Aztán olvastam ezt-azt. . meséket,  gondolatokat,  kötési mintákat és leírásokat. Recepteket. Ezekkel teljesen elmentek a napok. Harryn kívül elolvastam Wass Albert Karácsonyi üzenetek c. kötetét. Elszomorodtam az akkori nélkülözéseken,  elszomorodtam a jelenkori pazarláson (én is) , elszomorodtam a gyerekek szomorúságán,  és azon is,  hogy  mennyire masok a gyerekek mostanában: akkor  a gyerekek őszintébbnek tűntek . 
Vajon olvastam még könyvet ? Belekezdtem néhányba,  az biztos. 

Filmeket néztem többet,  karácsonyiakat is: idén kedvem támadt Kevinhez,  igy a Reszkessetek 1-2-t már újra megnéztem . Ma a Polar expressz is megvolt. 
A szokásos adventi kecskeméti kirándulásra is sort kerítettünk Bozzsal,  sajnos most nem ért rá Szee. Csodaszép álmokat láttam az üzletben. 
Ebben az időszakban  beszélgettem az angyalokkal is. 
Voltam többször színházban , a Katonában,  nyílt próbán is. Voltam egy nem tetsző Vad Fruttik koncerten,  egy szokásosan tetsző Deg-es adventi hangversenyen, hallgattam a kórust az Operaház előtt .  S voltam egy Varnus-R. Scott orgonás koncerten. 
Voltamagam alatt és magam felett is az elmúlt idoszkban. 
És egészségileg nem vagyok jól november  eleje  óta. De majd csak  helyre jövök valamikor


Szóval most ez. Így,  és ennyi. Itt a karácsony . Közeledik. Már a kapunkban toporog. 

Apropó! Voltam Milie-nél,  de azt még nem mutatom itt. 😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...