2016. május 14.

Erős szokás, rigolya - van olyanom?


Britt-Marie-ről még nem olvastam, de Miamona ismét megihletett. Tegnap este elolvastam a lejárt könyves nyereményjátékának a hozzászólásait, ahol az volt a kérés/feladat a nyereményjátékban való résvételhez, hogy írják le néhány rigolyájukat. 
(Az idegen-szavak.hu szerint: megrögzött szokásokhoz ragaszkodó, szeszélyes ember; egy másik oldal szerint különc is. 

A posztban Miamonánál olvastam kapaszkodásról, fagyikról, evőeszközökről, ajtó bezárásról.... és elgondolkodtam............... erősen gondolkodtam, de nem találtam ilyet. Pedig voltak, de valahogy kinőttem belőlük, leszoktam a gondok, terhek között. Még gondolkozom, és ígérem pótolni fogom, de most nem jut eszembe egy sem. Reggel, mikor néztem az ajtó felé, akkor eszembe jutott, hogy elutazáskor a franciaágyon szeretek az ajtóhoz közeli oldalon aludni, valahogy megszokásból, hogy a gyerekekhez közelebb legyek, ha menni kell, de ez sem egyértelmű, mert egyébként pedig, ha nem családdal utazom, akkor mindegy, akkor az ablaknál is szeretek. Szóval nem is egyértelmű....

Az sem rigolyának érzem, hogy nem ülök háttal a buszon, hiszen még szemben is rosszul vagyok.  :D

A családot megkérdezve........... gondolkodniuk kell, tehát tényleg nincsen.......... na jó, a Peti leckéivel kapcsolatban kezd kialakulni. :) "Akkor is ma tanuljál."

Többiek szerint, akik ismertek? Van? Elő a farbával! Egyelőre nem tűnök különcnek, pedig szeretnék. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...