2016. március 12.

...pulykakakast...ööö fürdőruhát kéne venni...

Debrecenben vagyunk. Fura, hogy nem Eger, a megszokott, emeletes szoba, együtt a gyerekekkel... Újat szerettem volna, én választottam. Három ok miatt jöttünk ebbe a városba: Lacus szüleit ilyenkor mindig útba ejtjük, jó ajánlatot kaptam, és egy tervezhető koncert is segített.
Itt vagyunk...
nem estünk szét a péntek reggeli kapkodásban, a cél a legkésőbb fél 9-es indulás volt. Reggel bepakoltam magamnak, fél 8kor felébresztettem a családot, kényelmesen elkészültünk, és hajrá!
 Elég hamar, még Gödöllő előtt kiderült, hogy otthon maradt a legtöbb tisztálkodó szer. Sebaj, arra mindig szükség van!- majd veszünk. Utána egyből rájöttünk mi, felnőttek, hogy kettőnk fürdőruhája sem lett bepakolva. :), aztán Lacus futócipője sem. (Én ezt már nem is terveztem.)
Fürdőruhára nem annyira szerettem volna költeni, de nincs mit tenni.., majd megyünk Decathlonba Debrecenben.
Hazai rántott hús a szülői házban, kicsi beszélgetés, indulás tovább, átöltözés, Debrecen.
Nyár még nincs, sok nyári cucc még nincs, de nekem van már fürdőruhám, drága, annyira nem tetszik,  de ezt találtam. O_o
A péntek eltelt kis sétával, punnyadással, evéssel, kockulással, most mindjárt reggeli, aztán Aqua-zás előtt kezdődik a fürdőruha-projekt második szakasza. :-)

Hoztam munkát, de nem lesz rá időm.

*andi-ölelés*

2 megjegyzés:

  1. Jó szórakozást kívánok nektek! :) Ne dolgozz, ha nem muszáj. Bea

    VálaszTörlés
  2. Muszáj, de még semmit nem dolgoztam. :D Elkezdtem egy könyvet a fürdőben, de tegnap elfelejtettem a szemcsit vinni, és elfáradt a szemem, ma pedig nem kötött le, és kevés ideig voltunk. :D Holnap pedig vissza a hétköznapok felé. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...