2015. október 4.

Buli volt a várban: kolbászszag és ÉN álltam szemben a sugarakkal

Milyen jó, hogy évekkel ezelőtt, a blog indításakor, nem olvasással kapcsolatos blogcímet találtam ki! Mert mostanában nem is olvasok sokat, mégis folyamatosan írogatok.

Laura kérdezte a minap, hogy "darabokban vagy egyben" megyek-e a szezonzáró Vad Fruttik koncertemre? Akkor azt válaszoltam neki, hogy nagyon egyben. Jól érzem magam. A temérdek, körülöttem lévő munkahelyi dolgot próbálom lepattintani a szabad időmben, a gyereket gatyába kell rázni, de úgy érzem, hogy virágzom. Csak el ne kiabáljam! Nyakamon a határidők, az ellenőrzések.

Marci háttal a sugaraknak.

Ahogy a mai túrám közben Szilvi posztját olvastam, ő az "élet császára" érzés miatt, én pedig a "nagyon egyben vagyok" érzés miatt érezhettem magam fergetegesen a tegnapi koncerten. Na persze a tili-tolakodós helyszerzést nem bírom, meg a langaléta méreteket is nehezebben viselem, de tegnap még ez is kevéssé zavart. Ahogy megfogalmaztam, kb. a 8.sorban álltunk, üres pálinkáspohárral a kezemben, még a hosszadalmas hangolás sem billentett ki.

Az első apró morgolódásom nem sokkal később röhögésbe torkollott: az elénk befurakodó két Abbalány (azaz hölgy) egyike, nevezetesen aki előttem volt, videózgatott a telefonjával, így még azt a keveset sem láttam. Ez volt a morgás kezdeti stádiuma. Aztán rájöttem, hogy hiába a sok fotó, és Marci-rajongás, nem is ismerik az együttest. A számokat nem ismerték, de olyan cukin, diszkó stílusban nyomták egy darabig a táncit, hogy Kylie Minogue megirigyelhette volna! Itt megbocsátottam nekik, aztán el is mentek. :)

Szuper hangulat, én nagyon jól éreztem magam, nem tudta elrontani semmi és senki a kedvemet, de a mélypont-röhögőgörcs az volt, amikor az utolsó előtti (már ráadás) számnál odaverekedte magát az a lány, aki miatt (is), a kompkoncerten hátrébb menekültünk. Ezerrel dobálta alacsony, kissé tömör testét, én pedig nem tudtam levenni róla a szememet.

:)

Jó volt, klassz volt. Szilvinek a Béke presszó, nekem az Üzenet hiányzott, bepótoltam a kocsiban. 

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...