2015. április 19.

10/x - Orgona

Nem haladok én a kedvenc dolgaim felsorolásával, pedig lassan befejeződik az erre szánt időm. Úgy érzem sok titokban fog maradni. :D

A virágokkal, a gondozásukkal kicsit hadilábon állok, nem részletezem. De szeretem őket. Tegnap pl. nagyon szép, nagyfejű tulipán-mezőt láttam Szegeden. Á, nem mező volt az, de gyönyörűek voltak, sokan voltak, színesek voltak, nem győztem dicsérni őket. Nem kell nekem Hollandiába utaznom egy kis tulipános látványért! :)

Szóval a virágok. Szeretem a napraforgós tájat és a pipacsos mezőt nyáron. Szeretem a pitypangot, pedig az nem is virág. Szeretem az orgonát- nagyon. Egyik sem igazán májusi esküvős virág, így sok évvel ezelőtt a fréziát választottam, mert azt is nagyon szeretem. Úgy emlékszem, nehéz volt beszerezni azt a sok fehér szálat.

Forrás


Tegnap, Szegeden a futás közben észrevettem, hogy ebben a "zöld-robbanásban" elkezdtek kinyílni az orgonabokrok. Elkeseredtem kicsit, mert a szülinapomon szoktak virágozni, és akkor a család csak kimegy a kertbe, levágja nekem a bokrok felét és virít a lakásban. 

Lehet, hogy idén elnyílnak addigra? Igazán sajnálnám ezt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...