2014. november 13.

Kreatív advent - Karácsonyi készülődés- Minden napra egy ötlet

Itt a másik kedvencem mára: a KREATÍV ADVENT kiadvány.


Amilyen ügyetlennek tartom magam a főzésben, barkácsolni szeretek. Mostanában nem ilyenekkel töltjük az időt, a gyerekeim kinőttek ebből a korból, de a karácsonyi időszakban még jókat szoktunk szórakozni a készülődés közben.

Ennek a kiadványnak viszont azért örülök, mert az ügyetlen kezű édesanyák is megvehetik. A 24+1 ötletet tartalmazó könyv olyan olyan adventi együttléteket, barkácsolásokat nyújt a gyerekeknek, családoknak, amelyhez nem sok kézügyesség kell, mert a legtöbb segítség ott van benne a könyvben. Először sorban bemutatkoznak az ötletek, majd utána a vastag kartonból készült tartozékok kaptak helyet. Természetesen van olyan, mit meg kell vennünk ahhoz, hogy elkészíthessük a játékokat, díszeket, de ezek nem számottevőek, nem igényelnek hosszas utánajárást, egy papírboltban vagy egy barkácsboltban megtalálhatók.

Mi itthon vagy az oviban ezt decembertől fogjuk elkezdeni, így inkább csak felsorolom az ötletek elnevezését és tényleg ajánlom minden olyan szülőnek, aki nem érzi magát elég ügyesnek vagy éppen este a munka után nincs sok ideje a készülődésre. Ezzel a kiadvánnyal varázslatos perceket tölthet el úgy a gyermekkel, hogy nem úszik a lakás papírfecnikben, nem lesz minden ragasztós, és nem rontjuk el a prototípusokat. :)

1. Térbeli kártyák
2. Karácsonyi kisegér
3. Ablakdísz
4. Őrangyal
5. Karácsonyi Mikulás
6. Aranycsillag
7. Gombfigurák
8. Téli kesztyűbábok
9. Karácsonyi papírgömb
10. Vidám vörösbegy
11. Ünnepi csomagolás
12. Ajándékos tasak
13. Rudolf és barátai
14. Csokicsillagok
15. Kávéhab díszítő
16. Varázscukor és korona
17. Mikulászsák
18. Kuglimanók
19. Madaras névkártya
20. Süteménydísz
21. Pillecukor hóember
22. Gyömbéres keksz
23. Keksztartó
24. Mézeskalács házikó
+1 Bólogató Mikulás

Kolibri Kiadó
2014


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...