2014. február 8.

Heidi Mclaughlin: Örökké a csajom (Forever my girl)

2014-es lista #9

Semmi különös.
Kiszámítható.
Extrák nélküli.
Egy napos könyv.


Kb. ennyi a véleményem. Azaz olyannyira semmilyen, hogy nem fogom megtartani még a lányomnak sem, szerintem ennél sokkal jobb könyvek vannak, ráadásul mire ő ezt olvasná még több jobb regény fog megjelenni. A folytatás sem érdekel.

"Sosem hittem volna, hogy rocksztár lesz belőlem. Az egész életem előre eltervezett volt. Futballozás a főiskolán. Bekerülni a Nemzeti Futball-ligába. Házasság a középiskolai szerelmemmel, majd boldogan élni, míg meg nem halok.
Mindkettőnk szívét összetörtem aznap, amikor közöltem vele, hogy elmegyek. Fiatal voltam. A magam szempontjából jó döntés volt, ám kettőnket illetően nem volt az. Lelkem bánatát zenében sírtam el, de őt soha nem feledtem. Az illatát. A mosolyát.

Most hazafelé tartok.
Tíz év telt el.
Remélem, képes leszek mindezt elmagyarázni neki ennyi idő után.
Még mindig utána sóvárgok. Ő az én örök szerelmem."

Liam, aki focitehetségből rocksztár lett, s emiatt 10 évvel ezelőtt félre dobta az életét, ami miatt kitagadták a szülei, félredobta a barátságait. Aztán pedig a könyv felében magát hibáztatta, barmolta, próbálta jóvá tenni, látszott, hogy a pozitív végkifejlet felé megy az útja, a pénz nem gond, mindent megoldunk, mindenkin segítünk, utáljuk magunkat, utáljuk Nicket, utáljuk a nőket, csak dugunk velük, mert csak egy nő a csajom (Josephine, Josie, Jojo), de az örökké, bármi is lesz. Probléma egy szál sem, mert én szúrtam el, de szeretlek még mindig, ezt vésd az eszedbe. Igaz 10 éve nem láttalak, nem is tértem vissza eddig, inkább szenvedtem, de még mindig szerelmes vagyok beléd. Te Sam pedig szemét vagy, de kirúglak úgyis. Mason te igaz barát vagy, de meg kellett halnod, hogy visszatérjek és Liam Westbury legyen ismét belőlem, ne az a seggfej Liam Page. És mindez azért, hogy kövessük az álmainkat! Szerintem is fontos ez, de valahogy nem jól lett ez kiemelve.

S, hogy miért olvastam el, miért nem csuktam be
1. Mert én érzelmes tyúk az elején a templomi búcsúbeszéden elkönnyeztem magam, és elkönyveltem, hogy ez jó lesz.
2. Mert tudtam, hogy a tegnapi napom olyan lesz, hogy be is tudom fejezni, sok iőt nem töltök el vele.
3. Mert végig reméltem, hogy nem ennyi lesz, hanem még valami extra dolog, valami fordulat valami színes dolog kialakul benne. Mert itt most minden fekete vagy fehér volt nekem. Nem vágott falhoz, nem gondolkodtatott el, nem izgultam, nem reménykedtem, nem, nem, nem. Mert mindent tudtam. És ez kevés nekem.

Ah Quatsh!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...