2013. március 8.

Karen Marie Moning: Keserű ébredés -Tündérkrónikák 1.

Miért is kezdtem el olvasni?- mert annyi ismerősöm olvasta el rekord gyorsasággal a Tündérkrónikák összes részét, én is akartam élvezni... az olvasást, és Barrons-t, mert róla annyi klasszat hallottam. :)

De a népmeséken nevelkedett lelkem, amely a horrorfilmek egy részét is csak 16-17 éves koromban fogadta be, én, akit Harry Potter varázslatai csak is felnőttként varázsoltak el, ebben az esetben hatalmas kudarcot vallottam!

A gonoszok megfeküdték a gyomromat, nos, azt sem tudom itt, hogy ki-ki, ilyen tündér, olyan tündér van több fajtájuk, meg sem bírom különböztetni őket, meg látók, vámpírok és a többi dolog..

Összezavarodtam olvasás közben, pedig nekem még a Twilight is tetszett, s most hányingerem támadt, így ááá, nem ér annyit: és letettem, becsuktam, s majd meg is szabadulok tőle.. úgyis csak az első részbe fektettem anyagiakat és energiát.

4 megjegyzés:

  1. Én is csak elkezdtem,de már a főszereplő csajtól rázott a hideg...pedig én általában jobban kajálom ezt a műfajt:-))))

    VálaszTörlés
  2. Tegnap a soroksári auchanban megvettem az első két kötetet. Kilós könyv vásár van. Potom kb. 500 Ft/db. Akinek még nincs meg, jó alkalom megvenni. :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves..! Ahogy írtam: annyi sok ismerősömnek tetszett a könyv, hogy biztosan jól tetted, hogy megvetted. Ám nekem nem jött be a történet. Utáltam,így abbahagytam.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...