2012. október 27.

Bibliai matricás füzetek és Karácsonyi foglalkoztató

Ezekkel a kedves matricás füzetekkel közelebb hozhatjuk a gyerekekhez az adott történeteket. A kis alakú kiadványok egyszerű szövegezéssel készültek, a közös tevékenykedés, ragasztgatás kellemes és hasznos időtöltés lehet.

Eddig 6 ilyen füzetecske jelent meg, amelyek között 4 történet és két ünnepi kiadvány (Húsvét és  a Karácsony) lelhető fel. Mi nagyon élveztük a történetek megismerését vagy felelevenítését. Nálunk a történetek ismertsége és rövidsége sikerélményt jelentett, mert hamar olvastuk és ragaszthatták a matricákat.

Néha elgondolkodtunk, hogy pontosan melyik levonót (állatot, embert) kellene az adott szövegezéshez és képhez illesztenünk, de szerencsére a könyvecske hátulján találtunk segítséget. S ha véletlenül rossz helyre tettük? Sebaj, leszedhetőek és újra ragaszthatóak.

Aki már ismeri és kedveli Kállai Nagy Krisztina illusztrációit (a Harmat Kiadó mesés könyveiből, bibliai mesélő könyveiből), és már várja a gyermekével együtt a Karácsony szent ünnepét, az keresse és ismerje meg a Karácsonyi foglalkoztatót, amelyben történetek, fejtörők, karácsonyi üdvözlőlapok találhatók. S ha ez nem lenne elég, akkor elárulom, hogy egy újévi naptár is található benne az ismert történetek képeivel díszítve.


Mi élveztük a ragasztgatást, de bevallom, hogy a karácsonyi füzetek várnak még ránk, hogy az adventi időszakban hangolódjak majd a gyerekekkel az ünnepekre.


Harmat Kiadó
2012Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...