2010. augusztus 21.

Iskola előtt- 1.rész- 2. rész


2 éve hagyomány nálunk, hogy a Gyerekkel az iskolakezdés előtt elmegyünk, és egy nagyot kirándulunk kettesben és beszélgetünk az elmúlt tanévről ill. az előttünk állóról, magunkról és mindenről, ami eszünkbe jut!
Ma megtörtént ez Nagylánnyal=Hannával.
Két éve a Normafát és a Libegőzést választottuk ki, így évről-évre odajárunk. Most is oda mentünk: megbeszélni minden fontosat és nem fontosat; fogadalmat tenni, amit remélhetőleg nem szegünk meg; nevetni-vihogni-kacagni-játszóterezni; kiköpni a tüdőmet mire felérek a kilátóba; nyalókázni, amit soha nem csinálunk amúgy; ismét köszönteni Óriásunkat!

Szuper volt, felhőtlenül boldogok voltunk és még könyvet is vettünk hazafelé.
Klassz: idén Kicsifiú is elkezdi az iskolát és ragaszkodik ő is ehhez a kis Fantasztikumhoz. De....... ő is libegőzni szeretne, így vele is a Normafa lesz a helyünk.
Jajj, de már alig várom. Kíváncsi vagyok vele milyen lesz! :D


Ez a mi Fánk. Mindig meglátogatjuk, megsimogatjuk, és közöljük vele, hogy ő az Óriás egyik lába! (Megvan a másik is. Idén megtaláltuk: elmondhatjuk hatalmasat lép éppen.)


A folytatás:
Kicsifiú (végül) a margitszigeti bringó-hintózást választotta. Tekerhettem egy órán keresztül mivel neki a lába a pedál közelébe sem ért. Ő kormányzott, több-kevesebb sikerrel. Néztük imádott hajónkat, és azt, a kacsák lába, hogy teper a nagy hullámokon...
Fagyiztunk, vele is kellett nyalókázni, de ezek az élmények semmik ahhoz a felfedezéshez képest, hogy Hanna két évvel ezelőtt sokkal komolyabb Lányka volt, mint most Peti.
Nem volt egyszerű vele ez a mai nap, de végül sikerrel zártuk.
Én nagyon klassz eseményeket, dolgokat éltem meg velük, amik kapcsán sokkal okosabb és gazdagabb lettem.


Mindenképpen kéket kellett választani, megkaptuk "Morgót"!Találós kérdés: Milyen állat ez? Olyan az alja mint a meztelen csigáénak, de a teteje?
Nem tudjuk a választ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...